Voor softwareleveranciers

Bent u leverancier of ontwikkelaar en wilt u UZI-servercertificaten testen voordat deze worden uitgerold? Hier vindt u uitleg. Voor leveranciers en ontwikkelaars die de UZI-pas in hun applicaties willen gebruiken biedt het UZI-register een testomgeving aan met testpassen.

Ook ICT afdelingen van instellingen kunnen een testset aanvragen en gebruik maken van de testomgeving als voorbereiding op de uitrol van UZI-passen bij de instelling.

Documentatie bedrijfstestomgeving

Op de website Zorg CSP vindt u het document Voorwaarden bedrijfstestomgeving UZI-register. Dit document beschrijft de dienstverlening van de bedrijfstestomgeving van het UZI-register. Ook staan in dit document de voorwaarden en beperkingen die hierop van toepassing zijn. En u vindt informatie over de processen, procedures en beheersingsmaatregelen voor het aanvragen, produceren, verstrekken, beheren en intrekken van testcertificaten.

Installeren

Voor de installatie van testpassen en testservercertificaten kunt u dezelfde stappen volgen als voor de reguliere passen en servercertificaten.