Registreer als abonnee

Voor het aanvragen van een UZI-pas moet u zich eerst registeren als abonnee. Alleen zorgverleners en zorginstellingen die geregistreerd zijn als abonnee van het UZI-register kunnen UZI-producten aanvragen.

Bent u nog geen abonnee van het UZI-register? Doorloop dan de abonneewijzer die u leidt naar het juiste aanvraagformulier.

Toelichting op de abonneewijzer. Welk abonneetype voor u geschikt is, hangt af van uw werksituatie: werkt u alleen of met collega's? Welke afspraken heeft u onderling gemaakt? Alle relevante vragen komen aan de orde in de abonneewijzer. Mogelijk hebt u hierbij een overzicht nodig van de bij wet beschermde beroepstitels. U vindt het overzicht in het BIG-register. Het doorlopen van de abonneewijzer en het invullen van het formulier kost u ongeveer 15 minuten.

Looptijd abonneeregistratie
Het registratieproces duurt gemiddeld 21 kalenderdagen gerekend vanaf het moment dat het UZI-register de aanvraag correct ingevuld en compleet met de juiste bijlagen heeft ontvangen. Het UZI-register garandeert dat een complete aanvraag abonneeregistratie in elk geval binnen 8 weken is afgerond.

Wat u als abonnee moet weten
Als abonnee van het UZI-register moet u weten wat in het document Certification Practice Statement (CPS) staat. Het CPS beschrijft onder andere hoe de dienstverlening van het UZI-register wordt uitgevoerd en wat uw rechten en plichten zijn.